• slide-4-Foto-RB-na-bewerken
  • slide5-Foto-kaartje-na-bewerking
  • slide6-Foto-wetboek
  • slide7Foto-biljetten

Particulier

Aangiften

U ziet ieder jaar weer tegen 1 april op. De aangifte inkomstenbelasting moet "eruit". Ik verzorg deze graag voor u. Met name als u een eigen woning heeft of premies betaalt voor inkomensvoorzieningen heeft u vaak recht op een teruggave. Laat geen geld liggen!

Ook voor aangiften schenkbelasting of erfbelasting kunt u bij mij terecht. En vergeet bij schenking aan uw kinderen niet om een schenkovereenkomst op te stellen.

Problemen met de Belastingdienst

Discussie met de Belastingdienst kan vervelend zijn. Het is dan fijn dat een deskundige u hierin begeleid. Daarbij kunnen emoties vaak een rol spelen. Een belastingadviseur kan nuchter en objectief de procedure voor u voeren.

Toeslagen

Ik maak nog te vaak mee dat mensen geld laten liggen omdat ze niet weten recht te hebben op een bepaalde toeslag. Of soms weten mensen niet hoe ze een toeslag aan moeten vragen. Ik help u met het aanvragen van zorgtoeslag, huurtoeslag en kinderopvangtoeslag. Want waarom zou u geld laten liggen waar u recht op hebt?

Toekomstplanning

Niemand heeft het eeuwige leven. En niemand betaalt graag belasting. Dit zijn twee feiten waar ik als belastingadviseur vaak mee wordt geconfronteerd. Regeren is vooruit zien. Daarom kunt u bij mij terecht voor u toekomstplanning. U moet hierbij denken aan de vraag wat u te besteden hebt als u met pensioen gaat. Of hoe draagt u op fiscaal vriendelijke wijze uw vermogen over aan uw kinderen? Laat u niet verrassen, laat u deskundig adviseren.